Project omschrijving

De nieuwe New Holland T5 Dynamic Command serie levert je rendement, comfort en alle luxe die je je maar wensen kunt! En deze nieuwe serie met dito transmissie is nu wel heel aantrekkelijk geprijsd! Er is al een T5.110 Dynamic Command vanaf €67.550! En niet alleen de prijs in interessant, je financiert deze tractor ook voor 0% rente op 36 maanden! Das dus een nieuwe tractor rijden voor een scherpe prijs en geen rente betalen…. Tel uit je winst!

De New Holland T5 serie met Dynamic Command 8 traps powershift en dubbele koppelingstechniek is de perfecte opvolger van je huidige TS of TSA tractor. Maar ook als je een ander merk tractor hebt zal je versteld staan van deze veelzijdige nieuwe tractor. De tractor beschikt over een beresterke én zuinige FPT motor, razendsnel schakelende en intelligente transmissie en een dijk van een cabine.

De New Holland T5.110 Dynamic Command is er nu al vanaf de superscherpe prijs van €67.550. En voor dat geld krijg je echt waar voor je centen! De tractor beschikt onder andere over een:

  • luxe geveerde Horizon cabine met 4 stijlen en optimaal bestuurderscomfort
  • geveerde TerraGlide vooras voor een comfortabele rit tijdens transpor of in het veld
  • Luchtreminstallatie voor luchtgeremde aanhangers
  • 40 ECO transmissie met gereduceerd toerental voor brandstofbesparing tijdens transport

Naast de aantrekkelijke vanaf prijs heb je niet alleen veel waar voor je geld maar heb je ook nog eens 3 jaar zekerheid met het BLUE CARE PLUS pakket. Met deze bijkomende garantie profiteer je van 3 jaar zekerheid op het gebied van onverwachte reparaties en betaal je enkel slechts een eigen bijdrage. Bovendien is de tractor ook CASCO PLUS verzekerd en hoef je de tractor dus niet apart te verzekeren. Mocht je 3 jaar niet voldoende vinden, dan kan je dit pakket uitbreiden tot wel 7 jaar of maximaal 10.000 draaiuren (wat het eerst komt).