Project omschrijving

De New Holland Dynamic Command transmissie is de zuinigste en de schoonste! En dat zeggen niet alleen wij maar ook gerenommeerde test instituten waaronder het Duitse DLG!! Deze super efficiënte transmissie van New Holland bespaart je niet alleen brandstof maar spaart ook het milieu! Door het zuinige verbruik wordt meer dan €13.500 aan diesel over 5 jaar uitgespaard in vergelijking met andere merken EN wordt de uitstoot van CO2 met meer dan 25 ton beperkt!! De Dynamic Command transmissie is verkrijgbaar voor de New Holland T5- en T6-tractorseries uitgerust met 4- of 6-cilinder NEF-motoren die 110 – 180 pk genereren.

De gloednieuwe Dynamic Command transmissie is ontworpen om een ruim aanbod versnellingen te bieden die perfect aansluiten op de tractorsnelheid voor de te verrichten werkzaamheden. Vrijwel direct van richting veranderen maakt uw werk nog eenvoudiger en efficiënter. Deze innovatieve transmissie, geheel geproduceerd in de New Holland-fabriek in Modena, Italië, revolutioneert de manier waarop u werkt volledig.

In het hart van de Dynamic Command transmissie met 3 groepen en 8 versnellingen ligt de dubbele koppeling, die vergelijkbaar is met die in automatische sportauto’s. De vier oneven versnellingen en een van de twee koppelingen zitten op de as, terwijl de vier even versnellingen en de andere koppeling zich op een tweede as bevinden. Het vermogen wordt naadloos en eenvoudig tussen de twee koppelingen overgedragen: wanneer een oneven versnelling door de ene koppeling wordt uitgeschakeld, wordt de even versnelling door de andere koppeling ingeschakeld, voor soepeler schakelen zonder vermogensverlies.

Wil je meer weten van deze degelijke en geavanceerde transmissie? Informeer dan bij ons of onze dealerpartners en raak ook zelf overtuigd! Ook kan je de voorraadtractoren die we voor je hebben klaar staan op onze site bekijken of vraag een offerte aan voor een model naar keuze.