Project omschrijving

De New Holland T5 serie met Dynamic Command transmissie brengt je volop rendement, comfort en luxe. Deze nieuwe serie, die tevens ook met de variabele AutoCommand transmissie is te verkrijgen is helemaal nieuw ontworpen en bevat tal van nieuwe opties en mogelijkheden die we al eerder zagen op de grotere T6 en T7 series. En daarmee worden de luxe en het comfort van de grotere series ook bereikbaar voor de kleinere T5 serie!

De New Holland T5 met unieke Dynamic Commmand 8 traps powershift bak is echt een super moderne tractor. De nieuwe bak, die al eerder werd gelanceerd op de T6 serie, maakt gebruik van het dubbele koppelingstechniek en zorgt voor een vrijwel naadloze overgang van de powershift trappen. Zo rijd je de tractor bijna als een traploze transmissie maar heb je wel de power en souplesse die een powershift bak bieden. Bovendien is de transmissie uit te breiden met een kruipbak met bijkomende versnellingen waardoor het totaal aantal versnellingen uitkomt op 48×48 V/A.

Verder beschikt de nieuwe New Holland T5 serie over een luxe geveerde vooras en cabinevering voor extra comfort op de weg en in het veld. Tezamen met een dito luxe bestuurdersstoel waan je je king of the road in deze prachtige tractor!

Wil je meer weten van deze serie of zou je em graag eens zelf uit willen proberen? Wij hebben diverse demo modellen voor je klaar staan om aan de tand te voelen en zelf de luxe en het comfort te ervaren. Maak zeker gebruik van deze mogelijkheid en raak overtuigd dat de nieuwe New Holland T5 met Dynamic Command transmissie ook op je eigen bedrijf past.