Shows / Demodagen

Deze machine is zeer luxe uitgevoerd met alle denkbare opties en met een 7,6 meter Varifeed maaibord. Deze machine heeft een graantank van maar liefst 12.500 liter en ondanks dat deze machine op rupsen staat rijdt deze zeer stabiel in het veld, maar ook zeer comfortabel over de weg met 40 km/h.

Met de nieuwe GLB regeling krijgen steeds meer akkerbouwers te maken met het inwerken van groenbemesters. Hierover zijn nog veel vragen. Om die reden werd een velddemo georganiseerd om de verschillende inwerkmogelijkheden onder de loep te nemen.

De CX5080 is het nieuwe model van de CX midrange met 'Triple Clean' zeefkast en een graantank van 8300 liter. Verder uitgerust met o.a. hakselaar, kafverspreider en elektrische zeefverstelling.

In navolging op de eerste editie van de Graandemodag twee jaar geleden, vond op donderdag 11 juli 2013 de tweede editie van het evenement plaats. Niet alleen de opzet van het evenement was twee keer zo groot geworden, er kwamen ook twee keer zoveel bezoekers naar Westmaas toe. Een mooi resultaat voor dit unieke evenement binnen de graansector. Op het machinepark van de Graandemodag waren de nieuwste combines, persen, werktuigen voor grondbewerking en zaaibedbereiding te bewonderen. Na de oogstdemonstraties werden ook de stoppelbewerkingscombinaties gedemonstreerd. Daarnaast waren fabrikanten en toeleveranciers van meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en zaaizaden vertegenwoordigd op de bedrijvenmarkt.

Een sfeerimpressie van onze huisshow in 2012.

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2011 werden voor de tweede keer de New Holland Days georganiseerd in Lelystad. Een verzameling van oude tot splinternieuwe tractoren en oogstmachines in parkeerstand en werkstand!