ONZE WERKPLAATS

Omdat wij als geen ander begrijpen dat u zich een minimum aan stilstand kunt veroorloven, beschikken wij over een uitgebreid en goed opgeleid serviceteam van ca. 20 personen. Het afleveringsklaar maken, onderhouden en/of repareren van uw tractor(en) en machine(s) gebeurt grotendeels in één van onze twee ruime en compleet ingerichte werkplaatsen.

Regelmatig ontwikkelen en bouwen wij machines of passen wij bestaande machines aan op de wensen van de klant. Hiervoor beschikken wij over speciaal getrainde medewerkers. Wilt u in contact komen met onze serviceafdeling kunt u vragen naar één van onze medewerkers, dit is voor Maasdam; Marco Moree en voor Heijningen; Peter Nieuwkoop.

Bekijk onze locaties

SERVICE OP LOCATIE

Mocht u service onderweg nodig hebben, is dit voor ons ook geen enkel probleem. Wij hebben de beschikking over een tweetal servicetrucks en een achttal servicewagens welke volledig zijn ingericht en waarmee wij perfect in staat zijn om u op locatie te voorzien van de benodigde service.

ONS MAGAZIJN

Naast de verkoop van en service aan tractoren en landbouwmachines verzorgt ZHE ook de onderdelenvoorziening ten behoeve van deze machines. In onze magazijnen te Maasdam en Heijningen liggen van de diverse merken die wij vertegenwoordigen de gangbare onderdelen op voorraad. Mocht het benodigde onderdeel niet voorradig zijn, doen wij ons uiterste best het onderdeel via onze diverse kanalen zo spoedig mogelijk aan u te leveren.

Voor onderdelen t.b.v. uw New Holland, kunt u via onderstaande link inloggen op de online onderdelencatalogus.

KEURINGEN

Ook zijn wij een erkend SKL keuringsbedrijf voor:

  • Veldspuiten

Wij

  • Tractoren

  • Grondverzetmachines

  • Heftrucks

  • Tuin- en parkmachines

  • En meer…

Een STEK-erkende onderneming voor:

  • Het vullen en testen van uw airco